Testimoni Malaysia Bergambar (Vimax Kapsul Biru-Putih) 21SX


Nota :  Kami terpaksa merahsiakan maklumat terperinci pengguna-pengguna di bawah ini bagi aspek keselamatan dan kerahsiaan mereka. Kami mengalu-alukan testimonial daripada pengguna untuk kebaikan bersama. Ambil gambar sebagai bukti keberkesanan dan saguhati akan diberikan atas sumbangan testimonial anda. Sila emel kepada samadkinto@yahoo.com atau MMS ke 012-905 1818. Terima kasih.
_________________________________________________________________________________


1. Pada mulanya, saya hanya nak test je ubat nih, gambar pun tak ambik…memang saya  tak percaya boleh besar, keras dan panjang. Bila dah cuba amalkan sebanyak 8 botol, hasilnya memang menakjubkan. Sebelum ini hanya 5 inci sahaja. Kini telah menjangkau 7 inci… Saya nasihatkan sebelum menggunakan Vimax, ambillah gambar bagi membuktikan perbezaan sebelum dan selepas penggunaan. Memang dijamin berkesan kerana saya dah alaminya sendiri. Terima kasih Truetech Men Solutions kerana perkenalkan produk hebat ini.

Encik Sanusi , Kuala Lumpur. 2. Nama saya Rosli dari Kota Bharu. Saya berumur 32 tahun. Sebelum ini isteri saya sangat-sangat tidak berpuashati dengan saiz senjata saya. Saya cuba mencari produk yang sesuai dan selamat bagi menyelesaikan masalah saya sehingga saya terjumpa iklan tentang produk Vimax ini di dalam akhbar sinar harian. Setelah mengamalkan selama 6 bulan, hasilnya menggembirakan saya dan isteri. Saya syorkan semua lelaki yang ingin membahagiakan pasangan mereka mendapatkan produk Vimax ini. Memang tiada kesan sampingan dan selamat untuk digunakan.  Terima kasih Vimax!

Rosli,  Kota Bharu3. Setelah mencuba berbagai produk di pasaran dan cuba kaedah mengurut namun hampeh. Kawan-kawan menyarankan agar saya mencuba pula produk VIMAX  kerana produk ini semakin dikenali ramai. Ia terbukti berkesan membantu masalah saiz dan kekerasan.  Berkat sabar mengamalkan selama 7 bulan berturut-turut, saya kini memperolehi saiz idaman lelaki dan wanita..sebelum ini, hanya 5 inci sahaja tetapi sekarang telah menjangkau 7 inci.. Kekerasan pula menakjubkan..saya mampu berdayung sehingga pasangan saya orgasm berganda. Keyakinan saya bertambah kini. Terima kasih VIMAX...


Johari, BANDAR MELAKA.4. Masalah utama saya  ketika “SENJATA” sedang tidur, hanya 1 inci lebih sahaja. Setelah menerima penerangan pamplate dari syarikat TRUETECH MEN SOLUTIONS, saya terus membuat tempahan untuk kegunaan selama 5 bulan. Kini, walaupun “SENJATA” tidur ia mampu menjangkau 3 inci, jika dia aktif pula mampu menegang sehingga 6 inci setengah. Saya amat berpuashati dengan produk VIMAX kapsul biru-putih ini. Saya sudah mendapat saiz idaman saya. Isteri tidak merungut lagi.

Mr. Raja, PULAU PINANG.5. Saya dilahirkan mempunyai saiz zakar yang sederhana. Walaupun ok,tetapi saya tidak berapa puashati.Seperti kebanyakkan lelaki saya telah mencuba perbagai kaedah untuk pembesaran zakar.Akhirnya, setelah menggunakan VIMAX kapsul biru-putih selama 10 bulan, saya memperolehi saiz idaman. Jangan peduli cakap orang lain.Anda buat, anda dapat…Saya syorkan anda VIMAX supaya anda sendiri mengalaminya. Terima kasih.

En. Danial, JOHOR BHARU.6. Saya adalah pengguna baru. Tidak sampai pun 3 bulan mengamalkan VIMAX kapsul biru-putih, saya dah dapat rasa keistimewaannya. Ketika bersama isteri, kekerasan cukup mantap dan mampu melanjutkan tempoh perlayaran. Isteri pun cukup puashati. Masalah cepat karam dapat saya atasi. VIMAX kapsul biru-putih adalah produk terbaik yang pernah saya temui.Jangan biarkan pasangan anda merana…dapatkan VIMAX segera!!!

En. Azhar,  SHAH ALAM
7. Terlebih dahulu, saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada Truetech Men Solutions kerana sudi memberi saya peluang untuk berkongsi cerita saya dengan  semua.

Nama saya Ron dan masalah saya sebelum menggunakan Vimax ialah apa yang boleh saya ungkapkan diri saya sebagai “Lelaki 60 saat”. Saya akan capai kemuncak atau pancut dalam masa kurang dari 1 minit dan ia menimbulkan masalah perhubungan intim dengan isteri saya.

Selepas mengambil Vimax kapsul biru-putih selama 5 minggu, saya sekarang boleh beraksi selama 40 minit atau lebih dan daya keupayaan saya untuk bertahan dari pancut lebih awal lebih kukuh dan ketara. Sekarang bukan sahaja saya dapat memuaskan pasangan saya, saya juga dapat  kembali beraksi dalam masa 1 jam selepas klimax atau pancut. Vimax kapsul biru-putih merupakan produk yang menakjubkan.

Lagi satu perkara yang ingin saya kongsi di sini ialah, dalam hanya 5 minggu selepas mengunakan Vimax 2 kali sehari, zakar saya telah menambah kepanjangan sebanyak 1 inci dan apa yang lebih menakjubkan ialah, ukur lilit zakar saya bertambah ½ inci dan saya boleh terasa saiz zakar saya lebih besar dari dulu dan juga ia ketara apabila saya memakai jeans.

Di sini, saya harus mengatakan bahawa dengan Vimax, saya sekarang mengalami ketegangan zakar yang lebih kuat, sesuatu yang saya tidak alami sebelum menggunakan Vimax. Saya juga mengalami klimax yang lebih kuat dengan produk ini.

Saya pasti akan mengesyorkan kepada sesiapa yang ada masalah dengan saiz zakar dan masalah ereksi.

Ron, Petaling Jaya. Umur 46.
8. Saya Ahmad dari Ampang. Saya mempunyai saiz zakar yang sederhana. Setelah saya menggunakan 6 botol, dah ada perubahan. Zakar saya bertambah keras dan dapat dirasai oleh isteri saya juga. Saya amat berpuas hati dengan Vimax ini. Terima kasih Truetech Men Solutions kerana memperkenalkan Vimax kapsul biru-putih kepada saya.

En. Ahmad, Ampang.9. Masalah utama  adalah zakar saya tiba-tiba tidak dapat bertahan keras lebih lama ketika bersama dengan isteri. Saya sangat malu dan tertekan dengan masalah ini. Setelah direkomen oleh Truetech Men Solutions, saya menggunakan Vimax kapsul biru-putih. Dalam tempoh 10 hari mengamalkannya, masalah saya selesai. Saya bersyukur rumahtangga saya bertambah bahagia. Sekarang saya sudah menjadi pengguna tetap Vimax.

En. Joe, Kemaman.10. Nama saya Amir, sejak saya mengambil Vimax kapsul biru-putih 6 bulan yang lalu zakar saya telah membesar seperti yang tertera di dalam gambar. Jutaan terima-kasih saya ucapkan pada Truetech Men Solutions kerana telah memperkenalkannya kepada saya. Saya menyaran kuat anda sendiri mencubanya. Sila hubungi Truetech Men Solutions sekarang. Mereka sedia membantu.

Amir, Selangor.

"Kami telah menggunakan terlebih dahulu semua produk-produk yang ditawarkan sebelum memasarkan kepada pelanggan-pelanggan. Kami juga banyak menerima tawaran dari pembekal-pembekal untuk memasarkan produk-produk mereka. Oleh itu, 5 produk yang kami tawarkan ini, sangat berkesan untuk kami dan kami yakin, ia juga pasti berkesan untuk anda! INSYAALLAH."
*Sumber info dari pembekal.